Blogin nimi? – Blog name?

Minulla on kyllä pieni aavistus siitä mitä asioita tulen tässä blogissa ottamaan esille. Elämä, mitä se on? Minne se vie? Miten sitä olisi hyvä elää? Kuka minä olen? Kuka sinä olet? Mistä koostuu hyvä elämä? Se mikä on hyväksi minulle ei välttämättä ole hyväksi sinulle. Ehkä jostain postauksesta on sinulle hyötyä, iloa,, vahvistusta, ideoita, inspiraatiota tai innostut jakamaa minulle ja muille omia ajatuksiasi aiheista. Yhdessä näemme asiat eri puolilta ja ymmärryksemme ja suvaitsevaisuutemme sekä viisautemme  ( huom. en tarkoita järkeä:) ) lisääntyy.

  • Elämän matka – yhteys kaikkeen
  • Kehon matka
  • Ajatusten matka
  • Tunteiden matka
  • Hengen matka

Aivan, sieltä tämä blogi lähtee jostakin. Jaan varmaan omia kokemuksia, oivalluksia, haasteita, onnistumisia ja iloja. Ehkä vähän surujakin sekä n. ”epäonnistumisia” vaikka minulle ne ovat kyllä vain asioita, jotka eivät toimineet ehkä siten miten ajattelin mutta aina opettivat uutta ja innostivat keksimään uusia tai toisenlaisia ratkaisuja.

Jossain pinnan alla minusta löytyy ikuinen optimisti, joka halua oppia ja kokea uutta, muuttua, innostua, inspiroitua ja etsii motiiveja sekä hyvää oloa, tyyneyttä, viisautta ja kykyä tunnistaa elämän ainutlaatuiset hetket, olivat ne sitten mitä tahansa.

Lähdetään yhdessä matkalla.

Yritän pitää nämä postaukset tosi lyhyinä, koska tiedän jo aivan koulun alaluokilta saakka että kirjoitan aivan liian pitkiä lauseita, mutkitellen, liian yksityiskohtaisesti ja aivan liian pitkiä juttuja, kun innostun. Opettajani aina niistä huomautteli.

Hmm, ehkä jo silloin olisin voinut ymmärtää että kirjoittaminen on minulle tärkeää ja käyttää tätä kanavaa hyväksi koko elämän aikan. Nytkään ei ole liian myöhäistä:)

Tervetuloa mukaan – Welcome – Välkommen

 

 

 

 

 

 

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s