Ayurvedic Choice verkkosivujen ja verkkopalveluiden käyttöohjeet

Pidätämme kaikki oikeudet näissä verkkopalveluissa julkaistavaan aineistoon.

Sivustoillamme julkaistavaa aineistoa saa katsella, selata ja tulostaa käyttäjän omaa henkilökohtaista käyttöä varten. Aineistoa ei saa käyttää kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin. Jäljennöksiä tai osaa niistä ei saa myydä tai jakaa kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin verkkopalveluihin. Kuva-arkiston materiaalia on sallittua käyttää journalistisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Vastuu verkkopalveluiden sisällöstä

Verkkopalvelujemme sisältämät tiedot ovat tarkoitettu antamaan hyödyllistä tietoa
Ayurvedasta, palveluistamme ja tuotteistamme. Kaikki sivustoillamme annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena tai lääketieteellisenä neuvona.

Ayurvedic Choice pyrkii siihen, että näissä verkkopalveluissa olevat tiedot ovat ajan tasalla ja pitävät paikkaansa. Emme kuitenkaan anna takuuta sivustoilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Emme vastaa annettujen tietojen soveltuvuudesta kävijän tarpeisiin tai tietojen perusteella tehtyjen toimien tuloksesta.

Ayurvedic Choice verkkopalveluiden sivuilta voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Ayurvedic Choice ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa näihin verkkopalveluihin linkitettyjen sivustojen sisällöstä, tarjotuista palveluista tai niiden käytön yhteydessä aiheutuvasta vahingosta.

Ayurvedic Choice ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa sivujen ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista.